Uvertura Botoşani se deschide peste o lună cu H&M, Carrefour şi cinematograf

Uvertura Mall BotosaniMallul Uvertura din Botoşani, dezvoltat printr-o investiţie de aproximativ 15 milioane de euro de către omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, va fi deschis în cea de-a doua jumătate a lunii martie şi va avea printre chiriaşi retaileri precum Carrefour, H&M, Kenvelo, Go Sport şi un cinematograf multiplex, potrivit datelor din piaţa imobiliară şi de retail.

Dezvoltatorii proiectului au anunţat ieri semnarea unui contract cu suedezii de la H&M pentru închirierea unui spaţiu de 1.575 de metri pătraţi în cadrul proiectului, astfel că gigantul din comerţul cu îmbrăcăminte va ocupa mai bine de 10% din spaţiile proiectului cu o suprafaţă închiriabilă de 15.000 de metri pătraţi.

„Prezenţa H&M în centrul nostru comercial reprezintă o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare a acestuia”, a declarat Dănuţ Prisecariu, proprietarul Uvertura Mall.

Mallul lui Prisecariu are în prezent un grad de ocupare de 82%, dar dezvoltatorii nu au anunţat numele celorlalţi chiriaşi. Retaileri precum New Yorker sau C&A au magazine în alte proiecte comerciale din Botoşani, astfel că este puţin probabil să deschidă şi o a doua unitate în oraşul din nordul Moldovei.

Proiectul, a cărui finalizare a fost amânată de mai multe ori în ultimii ani, are prevăzute spaţii pentru circa 80 de magazine şi va fi administrat de firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

În acest an mai este aşteptată finalizarea unor centre comerciale precum Promenada Mall în Bucureşti, Corall Constanţa sau AFI Palace Ploieşti.

Sursa: Ziarul Financiar

2 thoughts on “Uvertura Botoşani se deschide peste o lună cu H&M, Carrefour şi cinematograf

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Iarasi ,,Carrefura,,!!!! Greseala de management daca ii bagati si pe astia acolo!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *