Dorohoiul pune mâna pe puterea din Botoşani

Cucoreanu- Dolineaschi- PavalDupă ce deputatul Andrei Dolineaschi, originar din Dorohoi, a devenit preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani, foarte mulţi mulţi şefi de instituţii publice numiţi în această perioadă provin tot din Dorohoi. Toţi sunt din generaţia Dolineaschi şi sunt fie prieteni, fie foşti colegi ai acestuia.

Printre aceştia, se află şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Cristian Cucoreanu, care, până în octombrie 2012, când a preluat conducerea Poliţiei, a fost adjunct al lui Viorel Şerbănoiu. Până a deveni ajunct la IJP, Cucoreanu a fost şeful Poliţiei municipiului Dorohoi.

Un alt om din Dorohoi promovat pe o funcţie importantă este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Paul Ioan Pavăl. Acesta a fost susţinut pe funcţie de PSD, fiind numit în ultima şedinţă de CJ. Pavăl a fost uns director la Oficiul de Cadastru pe mandatul PSD, după ce iniţial a fost la structura din Dorohoi a acestei instituţii.

Un alt dorohoian susţinut acum pentru o funcţie de director este Radu Surdu, directorul de la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Dorohoi. Surdu urmează să preia, în cel mai scurt timp, atribuţiile lui Sorin Şologon, directorul de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cum se face ca dintre toti angajatii care sunt in AJOFM Botosani nu este nici unul care sa fie capabil ? Cum se face ca prin toate institutiile atribuitre PSD-ului vin la conducere numai persoane din Dorohoi, care sunt apropiate domnului Dolineaschi Andrei ? Ce face organizatia PSD din municipiul Botosani ? Sau cine are functia mai mare in partid impune sefi in institutiile publice? Unde sunt criteriile de competenta ? Se stie ca au fost concediati salariati din aceasta institutie ? Acum de unde sunt locuri ? Profesionistii sunt amenintati cu pierderea locurilor de munca, iar altii sunt promovati„, scrie un cititor BotosaniNews.

Din Dorohoi sunt şi directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, fost viceprimar al municipiului Dorohoi în mandatul precedent, dar şi Dan Şlincu, care a devenit de curând director la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Şlincu a fost, până acum, şef de centru la Dorohoi. Cei doi au fost susţinuţi în funcţii de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu.

Toţi aceştia au domiciliile în Dorohoi, făcând zilnic naveta.

15 thoughts on “Dorohoiul pune mâna pe puterea din Botoşani

  1. Dar de Cristi Calimandruc de la Garda Fin ce spuneti?tot din Dorohoi este, ca multi altii care nu i-ati mentionat aici si care au ocupat functii in ultima perioada

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ACESTA ESTE INTREG COMENTARIUL SCRIS ?
    Cum se face ca dintre toti angajatii care sunt in AJOFM Botosani nu este nici unul care sa fie capabil ? Cum se face ca prin toate institutiile atribuitre PSD-ului vin la conducere numai persoane din Dorohoi, care sunt apropiate domnului Dolineaschi Andrei ? Ce face organizatia PSD din municipiul Botosani ? Sau cine are functia mai mare in partid impune sefi in institutiile publice? Unde sunt criteriile de competenta ? Se stie ca au fost concediati salariati din aceasta institutie ? Acum de unde sunt locuri ? Profesionistii sunt amenintati cu pierderea locurilor de munca, iar altii sunt promovati ! DACA DOMNUL SURDU ESTE PROFESIONIST AL DIRECTIEI DE ASISTENTA SOCIALA DE CE NU A FOST PUS DIRECTOR LA ACEASTA INSTITUTIE ? CE FACE ORGANIZATIA DE PARTID A PSD-ULUI DIN MUNICIPIUL BOTOSANI ? NUMAI LA ALEGERI SUNT BUNI MEMBRII DE PARTID DIN MUNICIPIUL BOTOSANI ?

  3. draga cetitorule, era odata in botosani un cetatean care se mira de orice! de origine turca, adica nu pricepea nimic; ” esti turc?” insusi numele spune a multe despre el ; TEMIRI KABLEGU
    puterea si banii pierd mintea, nu se vede ca incet-incet ne intoarcem de unde am plecat? si ne mai miram ca pleaca romanii tineri cu pregatire mai ales, peste hotare….

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si ce daca Surdu e din Dorohoi? E tanar, serios si foarte bun din punct de vedere profesional. Are ce invata si Doru de la el…

  5. dar dorohoiul nu este parte a judetului botosani?,dar dorohoiul nu are oameni capabili?,amintiti-va cum constantin contac cind era seful toti erau din municipiul botosani, si isi punea doar rudele in functii,acum ca este andrei vrea sa isi puna oameni de incredere si de valoare,oricine ar fi sef si-ar pune oameni de incredere care sa nu il faca pe la spate,dorohoiul este si va fi locul unde psd va invinge mereu si asta e soarta,sefii tot de aici sa vina,si cind era pdl la putere erau dorohoieni in functii importante,domnule sau doamna cititor a botosaninews,dumneavoastra daca ati fi sef sau sefa nu v-ati pune oameni tineri,valorosi si de incredere?sincer va rog sa raspunde-ti,este rau ca se incearca intinerirea birourilor care au placuta cu director,dc vreti ca directorii care sunt pusi sa iasa la pensie dupa ce isi termina mandatul?

  6. Are importanta unde sunt nascute, locuiesc sau ce colegi si prieteni au aceste persoane?
    Daca erau de la Trusesti sau Santa Mare? Invatati sa nu apreciati dupa aparente , poate chiar sunt buni profesionisti. V-ati pus si intrebarea aceasta?

  7. Ca sa fim corecti institutiile amintite apartin judetului si nu municipiului Botosani. In consecinta functiile pot fi ocupate in aceeasi masura de orice locuitor al judetului.
    Scandalos este ca dl deputat Dolineaschi isi rasplateste prietenii cu functii publice de parca ar fi in curtea lui. Cu toate ca sunt dorohoian acest lucru ma deranjeaza teribil intrucat stiu ca accesul in functiile de conducere se face in toata lumea civilizata doar pe criterii de competenta profesionala in urma unui concurs. Daca dl Dolineaschi si compania au uitat poate ca votantii sai ar trebui sa-i aminteasca ca nu asta a promis in campania electorala iar noi nu am pus stampila pe Cucoranu, Paval, Clim sau Surdu.

  8. De ce oameni din Dorohoi?Pt. ca sunt profesionisti,corecti, nepatati.Sunt cu totul altceva decit vesnicele jigodii rotitoare din Botosani,pe care-i tot vedem de vre-o 2o de ani.Si vor mai fi si altii,in scurt timp…..

  9. Oare-i chiar asa?! Trebuie sa ramanem intotdeauna cu prejudecati, ba ca-i de-al lui ala , ca-i din Dorohoi, sau de-al lui ala, ca-i din Saveni, Darabani , sau de aiurea , caci ,cum isi permite cineva sa uite tocmai de magnificii din capitala judetului??!! Am observat totusi, privind de pe margine, ca activitatea generatiei mai tinere , este singura speranta pentru viitorul din toate domeniile judetului si al tarii , in general. Prin perioadele in care haturile PSD-ului ,erau in mainile d.lui Marcu , existau principii de genul(prezentate in plen); -Va trebui sa ne alegem bine oamenii, din cei ce stiu sa mai stranga si niste bani si nu putini , caci , pentru a castiga puterea, mai trebuie cumparate si voturi… Sau , indemnuri venite din sfera liberala , in vremurile cand viitorul politic al judetului era privit prin aburii de alcool ce curgea din belsug, prin tevile propriei fabrici;- Oamenii pe care trbuie sa-i atraga PDL-ul ,sunt cei care atunci cand isi propun sa rezolve ceva , platesc si rezolva. Deci PDL-ul este partidul oamenilor cu bani!… Asa graia catre confrati, unul dintre magnificii PDL-ului!…Asadar, sa-i dam credit d.lui Dolineaschi si generatiei mai tinere , de oriunde or fi ei.

    1. Da, da cin sa vada,
      Al politicii dezmat,
      Labari cucuieti gramada,
      Si Soptici fara de coada,
      Curve, trogloditi, marlani
      Toti mizand pe sfant ciolan,
      Marlenei fara de sfada,
      Toti impartinand gramada ,
      Al curviei bland ciolan.
      PNL cu cap de cruce,
      Coibanasul ce se plange
      De mioare prea-turcane
      Curvistine Bolovane!
      Toate fitze de bovine,
      Slugarei cu cep din vine,
      Trepadusi, Lachei, Lingai
      Si spurcaciuni ca ei!

  10. Dl Andrei le-a dat un test tuturor celor doritori de functii si se pare ca doar cei din Dorohoi au trecut testul…..ha ha ha ha ha ha ……. Dorohoi capitala regiunii de Nord Est ….ha ha ha ha …partid de pupatori in c……r la sefu de fapt toate partidele din Romania sunt la fel…..!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *