Proteste ale firmelor de transport din Botoşani. Vezi amploarea!

protest transportatori FORT Botosani
Transportatorii au decis, în şedinţa de miercuri seară, să declanşeze protestele

Cele aproximativ 20 de firme de transport persoane din judeţul Botoşani vor organiza, săptămâna viitoare, o acţiune de protest în Botoşani. Ele vor picheta, pe 12, 13 şi 14 februarie, sediul Instituţiei prefectului şi vor organiza un marş cu peste 100 de autobuze şi microbuze pe străzile municipiului. De asemenea, societăţile de transport vor suspenda toate cursele din judeţ şi cele interjudeţene şi vor închide autogările.

Transportatorii vor manifesta astfel împotriva unei decizii a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, de a amâna şedinţele de atribuire a traselelor de transport judeţean şi interjudeţean pe perioada 2013- 2019.

Printr-o astfel de decizie, transportatorii pierd toate investiţiile pe care le-au făcut în maşini noi pentru a avea continuitate pe trasee„, a afirmat Marian Apetrei, reprezentantul Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), după şedinţa pe care a avut-o, miercuri seară, cu operatorii de transport din judeţ.

La protestul FORT au aderat societăţile de transport RVG Speed, Apetrans, Priscom, Lyk, Lorion, Transport Călători, Tur Rom Impex, Trans Buss, Nord Expres, Transmixt, Miss Andreea, Politrans Com, Trans Dorel, Elegant Glob, Bravaris Big, Rinflo, Amopop, Multipower Tour, Vimar Speed, Simacom şi Giscomserv.

7 thoughts on “Proteste ale firmelor de transport din Botoşani. Vezi amploarea!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Marea majoritate din tara nostru nu își da seama ce înseamnă transportul județean si interjudetean de persoane.Suntem saturati de probleme si taxe din legislația actuala specifica domeniului nostru.La ora actuala toate firmele de transport persoane din România sunt cu taxele si impozitele la zi .

  1. Macar unul a iesit ales in parlament si nu mai are cine sa sara la bataie pe drum la soferii care transporta „ilegal” persoane , nu ? Chiar ce s-a mai intamplat cu cei care au luat peste bot de la acesta ?

  2. ce rvg -ul este de plans?bine ca de cand face revelionul grig cu fenechiu a mai urcat firma cateva trepte si si-a luat masini noi
    lasa sa i-o traga bine ca merita
    ura

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Lasind la o parte micile rautati scrise ,eu cred ca este o problema destul de serioasa daca acest guvern nu respecta o lege a transporturilor care la urma urmei este in interesul cetatenilor acestei tari . Acum demonstreaza inca odata cit de mult le pasa de noi cei ce platim taxe si impozite iar pentru interesul lor schimba legi dupa cum le vine bine sau nu respecta aceste legi .
    Aceste legi sint facute doar pentru opinca (prostime )

  4. Interesant este cu cat au sponsorizat transportatorii campania electorala , nu spun pe cine ca tocmai au castigat . Au vazut ca-i buba si protesteaza . Oricum le urez succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *