Vezi câte magazine şi săli de cinema vor fi la Uvertura Mall Botoşani!

Contul de facebook de la Uvertura Mall a fost piratat, iar informaţiile transmise până acum vizavi de acest proiect nu au fost reale. Potrivit unui comunicat oficial de presă remis redacţiei Botosani News, compania internaționala de consultanta imobiliara DTZ Echinox a fost desemnata sa furnizeze servicii de property management pentru doua noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iasi si Uvertura Mall din Botoșani. Cu aceste doua proiecte, DTZ  isi extinde portofoliul de centre comerciale In administrare, ce curpinde Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu.

Astfel, mall-ul din Botoşani se va deschide în a doua jumătate a lunii martie şi nu pe 5 martie.

Preluarea serviciilor de property management pentru Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoşani certifică experiența amplă în administrarea de centre comerciale pe care DTZ o deține. Cu cele două noi proiecte ne consolidăm poziţia la nivel naţional şi devenim mai încrezători în dezvoltarea portofoliului nostru pe segmentul de retail”, a declarat Yves d’Arfeuille, Head of Property Management Department, DTZ Echinox.

 Uvertura Mall este un proiect de retail dezvoltat de compania S.C. MOLDOVA UNIVERSAL S.A., o societate cu capital romanesc integral, prezenta pe piata din anul 1991. Intre realizarile sale se numara Moldova Mall din Iasi, trei proiecte rezidentiale In Iasi si unul In Botosani.

Uvertura Mall are o suprafata totala de 32,000 mp, distribuiti pe 6 niveluri, demisol, parter si 4 etaje, la sfarsitul anului 2012 era închiriat în proportie de 82% si va fi livrat în a doua jumatate a lunii martie a acestui an. Localizat în centrul orasului Botosani, cu acces si vizibilitate excelente, mall-ul gandit ca destinatie unica pentru cumparaturi, va pune la dispozitia botosanenilor peste 80 de magazine cu o oferta unica de branduri si un supermarket.

In plus, Uvertura Mall Isi propune sa devina principalul pol de divertisment din oras, oferind locuitorilor din Botosani primul Multiplex, cu 5 sali de cinema, o sala de bowling si billiard, zona de joaca pentru copii si zona de food court.

Sursa: comunicat DTZ Echinox

One thought on “Vezi câte magazine şi săli de cinema vor fi la Uvertura Mall Botoşani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *