Portariuc a propus ca Aeroportul Salcea să se numească Aeroportul Suceava-Botoşani. Află detalii!

aeroportul salceaPrimarul Ovidiu Portariuc a propus autorităţilor judeţului Suceava ca aeroportul de la Salcea să se numească Aeroportul Suceava-Botoşani. Portariuc a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a purtat discuţii pe această temă cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi că urmează să se găsească formula de colaborare. Primarul municipiului Botoşani a mai spus că va trebui reabilitat însă şi drumul Botoşani-Suceava.  

Cred că avem la ora actuală o susţinere la nivel de Guvern încât să atragem fondurile. Din ce am înţeles, drumul Botoşani-Suceava se va rezolva. Este o problemă de timp şi cred să nu fie doar o promisiune. Am discutat cu preşedintele CJ Suceava, şi am discutat despre importanţa drumului pentru noi şi importanţa aeroportului de la Suceava pentru Botoşani. I-am lansat propunerea de a numi aeroportul  Suceava-Botoşani. Nu a avut nimic împotrivă, rămâne să găsim formula sub care putem colabora fie participând şi noi acolo cu o minimă finanţare sau să vedem în ce formă de parteneriat„, a precizat Portariuc.

2 thoughts on “Portariuc a propus ca Aeroportul Salcea să se numească Aeroportul Suceava-Botoşani. Află detalii!

  1. Ar fi bine daca s-ar realiza acest lucru dar este foarte dificil,orasul Botosani nu are nici tren pe linia existenta circula niste vagoane cu doar clasa a II a in regim de regio.

  2. am mai spus si o mai zic ….asta spune doar ineptii. dum dracu sa se cheme aeroportul botosani-suceava cand acesta e in jud suceava toata ziua……fa aeroport d-le mortariuc la botosani si o sa ai aeroport, sau vrei sa te lauzi cu ce nu al tau ca de obicei…….si sa mori tu! cum ti-ai dat seama ca trebuie sa refaceti drumul bt-sv? oare cum ai ajuns la concluzia asta?…..si asta nici macar nu sunt treburile tale ci ale cj….asa ca hai sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *