Vezi care drumuri mai sunt închise circulaţiei!

drumuri inzapezite - viscol BotosaniÎn ultimele 16 ore echipele şi utilajele implicate în deszăpezirea drumurilor din Botoşani au raportat că singurul drum naţional care ieri seară mai era închis a fost degajat de zăpadă. Astă noapte la ora 1,00 drumul Manoleasa- Rădăuţi Prut a fost traversat integral de autofreze, urmând ca astăzi specialiştii să mai realizeze lucrări de curăţare şi lărgire, lucrări strict necesare dat fiind faptul că, deşi este naţional, drumul este doar pietruit.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene, azi dimineaţă la ora 9 mai era o singură arteră pe care încă nu se intrase cu utilajele, în speţă fiind  relaţia Avrămeni- Mitoc. Drumul va intra în lucru în scurt timp, odată cu ajungerea în zonă a utilajelor.

Lucrări de mare amploare se desfăşoară pe alte cinci drumuri care sunt închise circulaţiei şi este vorba despre Dumeni- Havârna – Mileanca – Coţuşca, Darabani – Mileanca, Păltiniş – Coţuşca, Hăneşti – Manoleasa şi Pădureni – Dobârceni – Ştefăneşti.

 Compania Judeţeană de Drumuri şi Poduri are mobilizate utilaje şi pe alte şapte sectoare de drum, reduse, însă, ca lungime. Este vorba despre Călineşti-Lozna, Cristineşti- Suharău, Baranca – Bajura, Coţuşca – Rădăuţi-Prut, Dângeni – Hăneşti, Libertatea- DN 24 şi Podeni- Vorniceni. Acestea sunt parţial închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *