Gheorghe Sorescu despre Nova Apaserv: Vom rămâne cu 100 de oameni care operează acolo

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ

Veşti proaste pentru angajaţii Nova Apaserv. Conducerea Consiliului Judeţean are în vedere, pe viitor, externalizarea mai multor servicii din cadrul societăţii, prin trimiterea în şomaj şi a altor câteva sute de salariaţi. Vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, a precizat că, teoretic, în cazul în care vor fi externalizate serviciile financiar, achiziţii, comercial, juridic şi intervenţii, societatea ar mai rămâne cu puţin peste 100 de oameni. Asta după ce toamna aceasta în jur de 100 de angajaţi au fost disponibilizaţi, iar societatea a rămas cu 415 oameni.

Păstrăm obiectul de activitate al societăţii, cel de producere şi distribuţie a apei. Avem o Direcţie de servicii publice care să controleze mai îndeaproape ceea ce se întâmplă la operatorul de apă. Până acum, din păcate, implicarea Consiliului Judeţean în perioada din urmă a fost una pur formală. O să se supere cei de la apă, şi aşa sunt mulţi supăraţi pe mine, dar trebuie să-şi schimbe mentalitatea de regia statului, că apa va curge în oraş. Vom rămâne cu 100 de oameni care operează acolo, avem o direcţie care coordonează şi am terminat povestea. Putem să ne descurcăm„, a precizat vicepreşedintele CJ.

Sorescu consideră că prin externalizarea serviciilor la Nova Apaserv, bugetul cu cheltuielile de personal va fi mai mic şi eficienţa va fi mai ridicată.

loading...

2 Comentarii

  1. vlad196938 spune:

    Ca sa ne luminam si noi cei nestiutori , se poate exemplifica ce cheltuieli sunt acum la Nova… si ce cheltuieli estimati dupa externalizarea acestor servicii ?

    Răspunde
  2. mitica spune:

    cu proiectele ce faceti????daca nu te tiii de cuvant ce sa_TI FACEM MAI,MAI

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*