Botoşaniul a rupt USL în două. Ponta a plecat la Suceava, Antonescu a rămas aici

usl 23 nov 12 237Co-preşedinţii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu s-au înţeles, vineri seară, asupra locului în care vor fi cazaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ponta nu a acceptat să rămână la Botoşani, în timp ce Antonescu a înnoptat la Pensiunea Boema.

Ponta a explicat că plecarea sa nu este un refuz de a dormi la Botoşani, ci doar o chestiune legată de trezire.

Decât să mă trezesc cu o oră mai devreme la Botoşani, pentru a ajunge la Suceava, mai bine plec din seara asta la Suceava„, a explicat Ponta.

Liderul PSD a avut camera rezervată la Boema.

7 thoughts on “Botoşaniul a rupt USL în două. Ponta a plecat la Suceava, Antonescu a rămas aici

  1. Obisnuiti-va cu idee pentru ca USL oricum se va rupe dupa alegeri. Si vor incepe scandalurile intre Ponta si Antonescu, intre liberali si pesedisti.

  2. Nu cred ca USL-ul se va rupe din simplul motiv ca nu vor mai avea majoritatea in Parlament, iar PDL va actiona precum a actionat USL-ul in 2011.
    Eu cred ca motivul adevarat este altul. Calculele strategice probabil ca l-au facut pe Ponta sa ajunga la Suceava si sa-si rezerve un timp mai mare pentru acest judet: stie el ca Suceava este o nuca mai tare cu Flutur in fruntea ARD
    si ca de aici ar trebui sa vina mult mai multe voturi pentru USL.
    Daca este asa, calculul lui Ponta este gresit pentru ca s-ar putea ca nr. de voturi de la Botosani sa fie mai mare decit la Suceava.

    1. Doamne fereste!
      Ii vrei inapoi pe cei de la PDL ca sa sfideze, sa jigneasca si sa umileasca din nou intreaga tara, sa conduca prin ordonante de urgenta, sa reinchida spitale, sa taie salarii, sa risipeasca banii pe patinoare, parcuri in sate, sali de sport inutile, partii de ski…

  3. Somnorosul de crin a ramas la o carticica, o palincuta si un somn bun. Ii era lene sa mai mearga la Suceava. Vi-l amintiti cum dormea la Iasi. Si asta vrea sa ne fie presedinte, un chiulau ordinar care in toamna trecuta nu a fost la nicio sedinta a parlamentului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *