Oaspeţi din Republica Moldova la Palatul Copiilor Botoşani

palatul copiilorVineri, 16 noiembrie, la Palatul Copiilor Botosani s-au desfasurat multiple activităţi, organizate in spiritul ideii de „Mobilitate pentru sustenabilitate” – tema Săptămânii Educaţiei Globale de anul acesta.

Organizatorii au fost onorati de prezenta reprezentantilor Directiei pentru Invatamant, Tineret si Sport din Ministerul Educatiei al Republicii Moldova, sositi intr-un schimb de experienta, la  Botosani, in perioada 15-20 noiembrie 2012.

Cu acest prilej, cercurile cultural-artistice au susţinut  pe scena sălii de festivităţi de la palat, un spectacol de gala, in care au evoluat aproximativ 50 de elevi de la: gimnastică aerobică, dans modern, dans popular, chitară, instrumente muzicale tradiţionale şi atelierul fanteziei. Acestora li  s-au alaturat membrii cercurilor de orientare turistică, pictură şi fizică aplicată, care au amenajat în holul clădirii o expoziţie cu cele mai bune lucrări realizate de elevi, in cadrul orelor de cerc.

De asemenea, elevii inscrisi la cercul de informatica, au marcat Săptămâna Educaţiei Globale printr-o activitate interactiva (calatorii virtuale in Europa), realizata cu sprijinul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, cu tema „Impreuna pentru viitor”.

La Biblioteca Judeteana, copiii inscrisi la cercul de sah au participat la un interesant simultan de sah, ce s-a bucurat de o numeroasa participare atat din randul celor mici, cat si din randul oficialitatilor judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *