Horia Brenciu inaugurează cel mai modern club din Botoșani

concert-horia-brenciu-hb-orchestraUnul dintre cei mai iubiți cântăreți români, Horia Brenciu, va inaugura, vineri seară, cel mai modern club din Botoșani. Brenciu și HB Orchestra vor concerta la deschiderea clubului „Soul Mate” din complexul Casa Lux.

Pentru acest eveniment au fost vândute, până în prezent, peste 600 de bilete, iar, din cauza numărului limitat de locuri pe scaune, organizatorii au fost nevoiți să vândă bilete în picioare. Prețul unui bilet este de 70 de lei.

Soul Mate restaurant & loungeAnimatorii petrecerii, care va începe la ora 22.00, vor fi Buzdugan și Morar, iar după concertul lui Brenciu, care va începe în jurul miezului nopții ;i care va dura aproximativ două ore, va urma un program disco cu participarea unor animatoare din Biucurești.

Show-ul va continua, sâmbătă seară, cu un recital semnat Mirel Manea și Magix Orchestra, dar și de Viky Stanciu.

Soul Mate restaurant & lounge„Soul mate”- restraurant & lounge a fost realizat printr-o investiție de aproximativ 250.000 de euro a omului de afaceri Marian Bidașcă.

Spațiul va fi utilizat, la sfârșit de săptămână, atât pentru organizarea unor petreceri private (de maximum 250 de persoane), de tipul nunți sau cumetrii, dar și pentru eveniment de club (cu 600 de locuri).

În rest, „Soul mate” va fi restaurant, cu o bucătărie asigurată de un fost bucătar șef în Madrid.

6 thoughts on “Horia Brenciu inaugurează cel mai modern club din Botoșani

  1. la Pita au cele mai mari preturi. la Casa Lux erau preturi de te doare mintea… LA ACEST CLUB CE PRETURI AU? Ar fi utila o lista de preturi si servicii daca tot atata le faceti publicitate!!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Dar cand ai fost acolo ultima data? Vorbesti in cunostinta de cauza sau….? Esti de la concurenta si urla invidia in tine? Nu am nici o simpatie pentru cei din familia Bidasca…dar ma intreb de ce oare atunci cand un om face…ceva…indiferent daca e bine sau rau …se gaseste un destept care sa-l critice??? Daca tot te intereseaza, misca-ti minunata faptura pana acolo…vezi ce si cum…E foarte simplu….dupa care comenteaza. Asa sa comentezi inainte de a se fi intamplat ceva….tipic pentru frustrati si invidiosi 🙂 Si mai vrem progres cu asa mentalitate…Ha ha…niciodata

      1. Domnisoara, nici chiar asa, fara critici constructive vom fi in continuare furati fara scrupule. Si fratii Bidasca nu sunt tocmai novici. E bine ca se deschide ceva nou si asteptam cu interes ce va fi. Dau dreptate celui ce a zis ca la Casa Lux sunt preturi mari, si e foarte adevarat ca nu sunt tocmai justificate. Servirea lasa de dorit ( fac si astia ca Manole de folosea doar practicanti sa nu le dea salarii ) mai gasesti tachamuri ce nu tocmai stralucesc, mancarea e de regula prea rece, nu e foarte bine aerisit…si lista ar continua. Nu sunt nici foarte increzatori ca o sa faca ceva ca si club cata vreme sala va fi folosita si pentru restaurant. Si daca cumva…Tatiana pleaca sau o „fura” cineva, va asigur ca o sa le fie fff greu. Fratii Bidasca or fi avand bani de investit, dar traditie, experienta …..nik. Magazinul Pita e una, si restaurantul si clubul e alta. …parerea mea…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mergi la Pars sa faci cumparaturi mai…. „cita publicitate”. Si daca e scump la Casa Lux ,maninca la impinge tava in Piata Centrala. Si daca vrei sa te distrezi in vreun club mergi undeva la tara ca e mai ieftin. Nu are voie sa faca publicitete un om care investeste ceva, ca apare cite unu care moare de invidie….

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar cand ai fost ultima data la Casa Lux? Vorbesti in cunostinta de cauza sau…..??? Esti de la concurenta si urla invidia in tine? Nu am nici o simpatie pentru cei din familia Bidasca, dar de ce cum face un om …ceva..indiferent daca e bine sau rau….se gaseste un destept care sa-l critice? Daca tot te intereseaza misca-ti minunata faptura pana acolo….vezi ce si cum…nu vorbi asa de pe pereti. Si mai vrem progres cu asa mentalitate si atitudine…

  4. sa stiti ca
    Ultimul Charlot are dreptate nu este invidie da avem nevoie si de cluburi de fite dar sa plateasca si salarii nu minim pe economie ca restul este ciubucul de ce pleaca angajatii nu am gasit acolo o ospatara serioasa numai niste pipite . O alta problema este cate nunti se fac si cat se inregistreaza in casa de marcat , Am cunostinta de cauza de localuri care nu taie un bon pentru o nunta de 10 000 de euro ,dar in timpul saptamanii taie bon fiscal si pt 0.1 lei . A verificat cineva ca sambata si duminica restaurantele toate au angajati la negru pentru nunti si apoi mai vreti bani la buget de mariri de salarii la bugetari si pensionari. Garda si politia economica se duce la amarati cu incasari de 100de lei pe zi. Sa comenteze cineva daca nu am dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *