Pescuitul cu plasă monofilament i-a adus un dosar penal

braconaj pesteÎn urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal unui bărbat, care pescuia pe lacul de acumulare Stânca-Costeşti, folosind unelte interzise de lege.

În data de 12 octombrie, în jurul orelor 08.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au descoperit o persoană de sex masculin care pescuia pe lacul de acumulare Stânca-Costeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul român Vlad N., de 20 de ani, din localitatea Ripiceni ce desfăşura activităţi de pescuit folosind o plasă monofilament cu lungimea de aproximativ 80 de metri.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *