Vezi posturile vacante în şcoli la data de 5 octombrie!

Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ
Daniel Cojocariu, inspector resurse umane ISJ

Inspectoratul Şcolar Judeţean a făcut publică lista posturilor vacante la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani, la data de 5 octombrie. Astfel, la un număr de 12 unităţi de învăţământ mai sunt posturi sau ore disponibile şi la această dată.

Potrivit IŞJ, la Liceul Tehnologic din Todireni este disponibil un post de limba engleză şi două posturi comerţ şi servicii. La Şcoala „Ion Creangă” Botoşani este un post liber de educatoare, în timp ce la Şcoala Mihăileni sunt disponibile opt ore la limba franceză. De asemenea, la Şcoala Mileanca este un post de învăţător, iar la Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” din Dorohoi un post de învăţător-educator.

Şi Şcoala Gimnazială 2 Botoşani are disponibil un post la matematică, un post la matematică fiind vacant şi la Şcoala Călăraşi. Liceul Teoretic „Dr. M Ciucă” Săveni are disponibil un post la limba engleză, nouă ore la limba franceză, dar şi un post de educaţie fizică, acesta din urmă fiind disponibil pentru trei luni, titularul fiind în concediu de maternitate.

Posturile respective pot fi ocupate de candidaţii care au participat la concursurile de titularizare din 2010, 2011 şi 2012 şi care figurează în baza de date a IŞJ cu cerere pentru un post, după care urmează pensionarii. De asemenea, şcolile pot organiza concursuri pentru ocuparea acestor posturi.

Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul IŞJ, a declarat că lista cu posturile care se vacantează de şcoli pe parcursul acestui an şcolar va fi făcută publică în fiecare vineri din săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *