Un botoşănean s-a trezit în locuinţă cu un bărbat pus pe scandal

jandarmiUn botoşănean s-a trezit în locuinţă cu un bărbat, care a început să-i ameninţe familia cu acte de violenţă. Speriat, acesta a chemat un echipaj de jandarmi. Evenimentul  a avut loc într-un bloc de pe strada Calea Naţională, din municipiul Botoşani. 

La faţa locului echipajul a fost informat de către un locatar cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, care locuieşte in blocul respectiv, i-a pătruns in locuinţă, fără acordul său, şi a provocat scandal, se precizează într-un comunicat al IJJ. În baza celor sesizate, a fost identificat C.R.B., cu domiciliul în municipiul Dorohoi, cu reşedinţa fără forme legale în Botoşani, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în locuinţa părtii vătămate R.G.,unde a provocat scandal şi a adresat ameninţări cu acte de violenţă părţii vătămate şi familiei acestuia, totodată   tulburând liniştea locatarilor.

Agresorul este cercetat pentru „violare de domiciliu”. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru  continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *