A trecut frontiera ca să pescuiască pe celălalt mal al râului Prut

pescari pe prutPoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a trecut ilegal frontiera de stat, cu scopul de a desfăşura activităţi de pescuit în apropierea malului moldovenesc al Prutului.

În data de 05 septembrie a.c., în jurul orelor 13.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat şi reţinut o persoană de sex masculin care a traversat înot râul Prut dinspre România spre R. Moldova, oprindu-se pe o insulă situată în apropierea malului moldovenesc.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a stabilit că bărbatul este cetăţean român, se numeşte Corneliu C., are 47 de ani şi a trecut înot râul Prut pe insula din apropierea malului moldovenesc cu intenţia de a desfăşura acolo activităţi de pescuit.

Pe numele acestuia poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *