Biroul preşedintelui Consiliului Judeţean, în renovare

birou turcanu in renovareBiroul preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a intrat în renovare. Ţurcanu se află la această dată în concediu la mare, însă a dispus ca în această perioadă să înceapă lucrările de renovare ale biroului său.

O echipă de muncitori a început demolarea pereţilor. Ei spun că nu li s-a dat un termen de finalizare, însă lucrarea va trebui urgentată, având în vedere că preşedintele CJ îşi finalizează concediul la sfârşitul acestei săptămâni.

Florin Ţurcanu s-a declarat nemulţumit de birou încă de când a preluat şefia Consiliului Judeţean. Acesta a spus că doreşte să îl lărgească şi să îi schimbe şi mobilierul, având în vedere că cel de acum este vechi de zeci de ani.

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Cat costa si din banii cui ? E bine ca pentru spitale cautam sponsori ! Cum ramane cu vila Dante a lui Basescu la care Ponta face atata scandal? Daca un presedinte de Consiliul Judetean care abia si-a preluat mandatul, primul lucru de care s-a apucat a fost propriul birou, atunci la un presedinte de tara care dupa 8 ani si-a pregatit vila, ce sa-i ceri? Este adevarat ca suntem in criza, dar numai pentru noi cetatenii cu drept de vot !!
    Apropo am citit ca Ponta s-a dus in concediu la mare , la vila de protocol din Neptun, de ce nu a chemat antenele lui Voiculescu sa transmita cum arata vila de potocol in care a fost cazat? Probabil ca arata ,,mizerabil,, daca nu avem acces sa o vedem! Cand vrei sa demonstrezi ca esti altfel decat cei pe care i-ai schimbat de la putere, trebuie sa dai exemplu si sa te comporti altfel. Care-i schimbarea de pana acum ? Ponta in loc de Boc,Ungureanu ? S-au majorat salariile cu 8% din iunie dar, datorita cursului valutar crescut pierdem peste 20% din acest salariu. Ce am castigat ? ,,Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem totin ca prostii, aia hoti, astia hoti,mama lor la toti …,,

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*