Florin Ţurcanu vrea mobilier nou în biroul său

Turcanu in noul birouFlorin Ţurcanu vrea să îşi văruiască biroul şi să îşi pună mobilier nou. Preşedintele Consiliului Judeţean a spus că la fel la proceda şi cu birourile celor doi vicepreşedinţi de CJ. Ţurcanu susţine că mobila din biroul său nu este pe placul său, că este de ani de zile şi depăşită. Pentru că instituţia nu dispune de fonduri pentru această investiţie, Florin Ţurcanu îşi va face mobilierul cu bani din buzunar. 

Eu sunt tânăr, iar mobilierul este de ani de zile. Uitaţi în ce hal este. Am dat bani să cumpere hârtie igienică şi săpun la toaleta din instituţie, să spele mochetele. Este jale„, a spus Ţurcanu.

3 thoughts on “Florin Ţurcanu vrea mobilier nou în biroul său

  1. mi se pare normal sa isi schimbe mobilierul, oricine ar face la fel, mai ales daca nu sunt din banii institutiei, nu stiu ce ai tu cu oile sau vrei si tu cateva?

  2. Florine,
    Ti se pare normal ca imediat dupa ce a iesit presedinte CJ sa iasa cu amenintarea ca destituie in stanga si in dreapta. Adica noi am votat USL ca sa scapam tocmai de practicile astea ale PDL duse la extrem (santaj, coruptie, clientelism politic si mai deloc profesionalism).
    Si atunci zic, inafara de politicieni, noi cetatenii cand mai traim ca oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *