Botoşănence racolate de proxeneţi, obligate să facă sute de mii de euro din sex oral

O femeie din Iaşi a fost citată într-un dosar de trafic de persoane, după ce proxeneţii care sunt cercetaţi că ar fi exploatat-o ar fi scos nu mai puţin de 300.000 de euro de pe urma partidelor de sex oral prestate de ea.

Potrivit anchetatorilor, Elena a fost racolată de gruparea Molomanilor din municipiul Iaşi şi dusă în Italia, unde era forţată să practice prostituţia pe străzi. Ieşeanca întreţinea relaţii sexuale orale cu majoritatea clienţilor şi se pare că în acest fel a reuşit să strângă, în perioada 2003-2005, nu mai puţin de 300.000 de euro. De obicei, foloasele obţinute de acuzaţi în astfel de procese sunt confiscate, aşa că aceşti bani vor ajunge, cel mai probabil, în vistieria statului român.

Fetele, racolate din Moldova

Procurorii susţin că proxeneţii acuzaţi în acest dosar au exploatat peste 100 de tinere. Iniţial, ele erau amăgite că vor obţine locuri de muncă foarte bine plătite în străinătate.

Fetele erau racolate din judeţele Iaşi, Botoşani şi Vaslui, iar când ajungeau în Italia, erau bătute şi obligate să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţii pe care îi ademeneau proxeneţii.
Banii obţinuţi erau trimişi în România, la cei opt inculpaţi judecaţi în acest caz.

Scoteau gravide la produs

Tot la Iaşi, magistraţii se confruntă cu un alt caz cutremurător de trafic de persoane. Membrii reţelei sunt acuzaţi că le obligau pe tinere să se prostitueze, printre ele aflându-se şi gravide. Se pare că acestea erau preferate de anumiţi clienţi cu fantezii bolnave.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *