Aproape 1000 de spectactori la primul concert de muzica dance pe stadionul municipal

Nici măcar o mie de oameni nu au participat la concertul susținut pe stadion de trupele Mandinga, Syos și interpreta Andreea Bănică. Deși biletele au avut prețuri cuprinse între 15 și 20 lei, în funcție de zonă, botoșănenii nu s-au înghesuit să-i vadă pe cei care au reprezentat anul acesta Romania la concursul Eurovision. Din cauza numărului mic de spectatori, până la finalul spectacolului, publicul din zona B, adică din tribune a coborât  lîngă scenă alături de cei care aveau bilete pentru zona A, adică pe gazon. Mai mult, înainte de începerea spectacolului, câțiva botoșăneni încercau de zor să-și vîndă biletele, la prețurile practicate de organizator și nu mai scump, altor doritori de concert.

Andreea Bănică a fost cea care a deschis concertul cu un show, în majoritate, cu piese de club, dar și un cover după celebra „Ai se eu tu pego”. Artista a incitat publicul în majoritate format din copii și tineri cu îmbrăcămintea sumară a ei și a dansatorilor, patru la număr: 2 fete și 2 băieți.

Concertul a continuat un spectacol incendiar de muzică și lumină, care a dus publicul în viitor. Formația Syos a fost responsabilă cu cele aproape 60 de minute de muzică pe gustul celor tineri și luminile roboților care au invadat scena.

Seara s-a încheiat cu recitalul trupei Mandinga care, pe lîngă piesele din repertoriul propriu, a cîntat și celebra „Ai se eu te pego” .  La piesa „Zalleilah”, alături de Elena, îmbrăcată și ea într-o rochie foarte sexi, au urcat pe scenă voluntarii de la B-right Media care au dansat pe ritmurile melodiei ocupanta locului 12. Menționăm că tinerii de la Asociația B-right Media au organizat în Botoșani, cu cîteva zile înainte de participarea trupei la Eurovizion, un flashmob de susținere. Piesa cu care trupa a participat la Eurovision a fost cîntată de trupă împreună cu publicul mai puțin numeros decât la începutul serii.

Acesta a fost primul concert de muzică dance susținut pe stadionul municipal.

One thought on “Aproape 1000 de spectactori la primul concert de muzica dance pe stadionul municipal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *