Voluntarii Let’s Do It, Romania!, provocaţi la concurs

campania Let's do it Romania Botosani 2011 in zona CornisaEchipa locală  LET’S DO IT, ROMANIA! lansează tuturor voluntarilor deja înscrişi, dar şi celor care se vor înscrie pentru acţiunea de curăţenie, programată, anul acesta, pe data de 12 mai, o provocare.  Este vorba despre o competiţie adresată grupurilor participante în cel de al treilea an de campanie la Botoşani, dar şi persoanelor care participă individual.

Competiţia a fost gândită pentru a spori calitatea curăţeniei pentru că, anul acesta, funcţionează principiul: CALITATE, NU CANTITATE!

Astfel, în urma acţiunii de curăţenie, de pe data de 12 mai, echipa locală îşi propune să acorde, cu sprijinul Primăriei Botoşani, 5 premii, plus un premiu acordat de Centrul Europe Direct Botoşani.

Toate premiile vor fi acordate într-un cadru festiv, pe data de 5 iunie, cînd este Ziua Mondială a Mediului. Primăria Botoşani va găzdui atunci festivitatea de premiere a concursului „Şcoala mea protejează mediul!”, devenit o tradiţie. Cu această ocazie, vor fi invitaţi şi câştigătorii premiilor LET’S DO IT, ROMANIA.

Premiile vor fi acordate pentru:

  • –          Mezinul Let’s Do It, Romania
  • –          Veteranul Let’s Do It, Romania
  • –          Cea mai numeroasă prezenţă
  • –          Cea mai mare cantitate de deşeuri reciclabile
  • –          Cea mai mare cantitate de deşeuri
  • –          Cea mai europeană campanie (Centrul Europe Direct Botoşani)

 

One thought on “Voluntarii Let’s Do It, Romania!, provocaţi la concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *